Swasky ens fa redescobrir el barri de Sants a través de la singular experiència del dibuix al natural. A peu de carrer i amb la llibreta a la mà, aquest curiós viatger “carnetista” s’ha passejat durant uns mesos pel barri i ha anat captant-ne la vida, la seva gent i els seus racons.

A través d’apunts ràpids a llapis, tinta o aquarel·la i amb anotacions fetes a mà, n’ha retratat el seu esperit: des del barri obrer dels anys trenta, els Vapors Vells i la seva essència industrial, l’herència associacionista i comercial del barri fins a les festes i les tradicions.

Voltant per Sants és un títol més de la nostra col·lecció de carnets de viatge de Barcelona, a bona idea per veure la teva ciutat com mai no l’havies vist.

Autor
Swasky

Característiques
Pàgines: 96 pàgines
Tamany:21 x 16,5 cm
Tintes: 4+4 tintes
Enquadernació: Tapa dura amb llom de tela